DENİZLİ / MERKEZEFENDİ - Hacı Şakir- Meliha- Nilüfer Öz İlkokulu

Nis

Hacı Şakir Meliha Nilüfer Öz İlkokulu öğrencileri ve öğretmenleri Denizli Kent Müzesi'ni ziyaret ettiler. Gezide emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Nis

HACI ŞAKİR MELİHA NİLÜFER ÖZ İLKOKULU OLARAK AKRAN ZORBALIĞINA KARŞI BİLİNÇLENME ÇALIŞMALARIMIZ SÜRÜYOR. DEĞERLİ ÖĞRETMENLERİMİZE VE ÖĞRENCİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

Mrt

Okulumuz 2/B Sınıfımızın yapmış olduğu Çanakkale Tyatrosu beğeniyle izlendi.2/B Sınıfı Öğretmenimiz Ayşe DELİGÖZ ve sınıfına teşekkür ederiz.

Ock

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ KAPSAMINDA OKULUMUZA DEĞERLİ ÇOCUK KİTABI YAZARI ÇİĞDEM HARBELLİOĞLU'NU DAVET ETTİK. ÇOCUKLARIMIZLA HEM SÖYLEŞİ HEM DE ETKİLEŞİMLİ KİTAP OKUMA ETKİNLİĞİ YAPTI. YEPYENİ PENCERELER AÇTI BİZLER İÇİN. KENDİSİNNE DAVETİMİZİ KIRMAYIP GELDİĞİ İÇİN TEŞEKKÜR EDİYOR, ETKİNLİKTE EMEĞİ GEÇEN OKUL İDAREMİZE, 1/A SINIF ÖĞRETMENİ MERVE BAHADIR'A VE TÜM ÖĞRETMENLERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

Ock

Dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında okulumuzun anasınıfında her hafta bir velimizin katılımıyla çesitli etkinlikler yapılmaktadır. Etkinliklere yer veren öğretmenimiz Dilek MAKAL 'a ve etkinliğimize katılım gösteren değerli velilerimize teşekkür ederiz.

3/B ÖĞRENCİLERİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TRAFİK EĞİTİM PARKINDA

OKULUMUZ 3/B SINIFININ 10 KASIM ATATÜRK'Ü ANMA ETKİNLİĞİ

OKULUMUZDA MANGALA TURNUVASI YAPILDI.

OKULUMUZ 4/A SINIFININ 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI ETKİNLİĞİ

OKULUMUZDA 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI BÜYÜK BİR COŞKUYLA KUTLANDI.

OKULUMUZ CUMHURİYETİMİZİN 100. YIL KUTLAMALARINA HAZIR...

CUMHURİYETİMİZİN 100. YILINDA 2/B SINIFININ KODLAMA ETKİNLİĞİ

GÜZEL OKULUM

TÜKETTİKÇE TÜKENİYORUZ.

Nis

Okulumuzun da ortağı olduğu Special Maths (Özel Matematik) eTwinning Projesinin 10 ülkeden 20 proje ortağı öğretmen ve 60 proje öğrencisi bulunmaktadır. Projemiz, engelli öğrencilere matematik bilgilerini günlük yaşam durumlarında kullanma becerileri kazandırmayı amaçlamaktadır. Bu öğrenme alanında öğrencilerden iş hayatlarını, ev hayatlarını, parayı, boş zamanları, sağlıklarını, kişisel sorumluluklarını ve ilişkilerini doğru bir şekilde yönetmek için matematiksel bilgi ve becerilerini kullanmaları beklenir. Proje, özel eğitim ihtiyacı olan öğrencilere gerçek yaşam ortamlarındaki deneyimleriyle matematik becerilerini öğrenme fırsatı sunuyor. Bu, öğrencilerin okulda öğrendikleri matematik ile günlük yaşamları arasında bağlantılar kurmalarına yardımcı olacaktır. Her gün matematiği kullanmayı öğrendiklerinde, matematiği önemli ve değerli görecekler ve matematiğe daha fazla ilgi duyacaklar. Proje kapsamında gerçek veya sanal ortamda Matematiksel bir sokak hazırlanacaktır.